Lang zal Eland leven

Lang zal Eland leven. Een prentenboek voor iedereen. Over vriendschap, verlies en rouwen. Over dankbaarheid, loslaten en vertrouwen. Over eindes en een nieuw begin.

Eland en Eekhoorn horen al heel lang bij elkaar. Maar Eland verandert, hij wordt Ergens Anders Eland. Eekhoorn wil het liever nog maar niet weten maar diep van binnen weet hij het tóch. Eland weet het ook en samen vinden ze een weg in het elkaar loslaten en reizen ze allebei verder op hun eigen wijze en manier.

De woorden van Lang zal Eland leven bestaan al een tijdje. Net nadat ze klaar en geschreven waren werd mijn heit ernstig ziek. En gedurende die tijd van ziek zijn, besefte ik me dat alles wat ik in woorden gevat had, er altijd al was geweest. De lessen over het leven, vriendschap, het kunnen delen van tranen, een lach en verhalen, maar bovenal de dankbaarheid en het vertrouwen in het loslaten.  Het was door mijn ouders en voorouders al voorgeleefd en ik had het zonder dat ik het wist in mijn eigen woorden opgeschreven om te delen. Lang zal Eland leven was en is uit mijn hart en herinnering geschreven. Het klopt.

Het boek was niet zo mooi geworden zonder Donata van der Rassel (uitgeverij Aurora Concepts) en Leonie Verbrugge, de illustratrice van de vele prachtige illustraties die het boek rijk is en vormgeefster van het boek. NPN Drukkers maakte het af. Ik hoop dat je er net zo blij van wordt als ik dat ben. Je kunt het boek hier bestellen.

 

 

 

 

 

JaarAurora Concepts Haarlem, 2024
CreditsIllustraties Leonie Verbrugge
Categorieboeken
0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar winkel